Wie zijn wij?

Wij zijn Boy en Denise Schellekens, een jong ondernemersstel uit Vught. Broer en zus, beste vrienden, volledig op elkaar ingespeeld. Beiden bourgondische genieters en liefhebbers van heerlijk eten en drinken. Dit willen we ook overbrengen op onze gasten bij Hemels!

 

Door de verschillende achtergronden in opleiding en werkervaring sluiten de kwaliteiten van deze ondernemers perfect op elkaar aan om aan het roer te staan van Hemels.

Denise heeft na haar opleiding Horeca en Ondernemen zowel nationaal als internationaal ervaring opgedaan in de gastvrijheidsbranche. Denise is naast gastvrouw ook volledig thuis in de keuken en bereidt hier de lekkerste gerechten.

Boy heeft zijn opleiding in marketing en entertainment afgerond. Daarnaast is hij werkzaam geweest in de Bossche horeca en de marketingwereld. De liefde voor horeca is hem altijd gebleven.

Onze filosofie

“Wij houden van eerlijk eten met een eigen stijl. Herkenbaarheid, kwaliteit en uitstraling spelen hierin de hoofdrol. We serveren voor elk wat wils op de menukaart.

 

Onze “Usual Suspects” oftewel de klassiekers vertegenwoordigen gerechten zoals rundscarpaccio, tomatensoep, tournedos en zeetong.Van onze plancha komen heerlijke vleesgerechten en dagverse vis geserveerd met groenten van het moment en frietjes.

Daarnaast serveren wij een aantal eigen gerechten waarin we de signaturen van Hemels hebben verwerkt.

 

Wij geloven in moderne gastronomie. Professioneel informeel om het maar te noemen. Wat wij daarmee bedoelen? Op een ontspannen manier het de gast naar zijn of haar wens te maken. Onze passie en plezier willen wij namelijk graag overbrengen. Een goede wijn met een verhaal, de herkomst van bijzondere ingrediënten of onze bijzondere locatie zijn slechts enkele voorbeelden.”